Polítiques de Privacitat


Polítiques de Privacitat


En Trail Tarragona, recopilem i administrem les dades dels usuaris d'acord amb la següent Política de privacitat.


Titularitat de la web
El propietari del present lloc web el Club Excursionista Trail Tarraco:
CIF G55562797
Domicili: Avinguda Catalunya 56, 43002 Tarragona
E-mail: cetrailtarraco@gmail.com

Dades Col·lectades
Els tipus d'informació que podem recopilar inclouen el nom, l'adreça de correu electrònic i una altra informació de contacte o d'identificació que trieu proporcionar.
Recopilem dades anònimes de cada visitant del lloc web per monitoritzar el trànsit i corregir errors. Per exemple, recopilem informació com a sol·licituds web, les dades enviades en resposta a aquestes sol·licituds, ladreça del Protocol dInternet "IP", el tipus de navegador, lidioma del navegador i una marca de temps per a la sol · licitud.

Ús de dades
Només fem servir la vostra informació personal per proporcionar-vos els serveis de Trail Tarragona o per comunicar-nos amb vosaltres sobre el lloc web. No compartim la informació personal que ens heu proporcionat sense el vostre consentiment.
Creiem que és necessari per fer complir els nostres acords legals o que és legalment requerit Creiem que cal detectar, prevenir o abordar el frau, la seguretat o els problemes tècnics.

Compartir Dades
No compartim la vostra informació personal amb tercers.

Canvis a la política de privacitat
Podem modificar aquesta Política de privacitat de tant en tant. L'ús de la informació que recopilem ara està subjecte a la Política de privacitat vigent en el moment en què s'utilitza aquesta informació. Si fem canvis importants en la manera com recopilem o usem la informació, us ho notificarem publicant un anunci al lloc web o enviant-li un correu electrònic.